Doa Dan Terus Berdoa

Posted by Roshida Property at Wednesday, April 30, 2014
Assalamualaikum.

Hello Awesome people! ;D
Teringat ustaz kata masa sekolah dolu2 nak doa kene specific. baru ade feel.
bukan time nyanyi jer nak feel2 ok. nmpak x gaye ustazeh dah mari. ;D

Contoh: Ya Allah kurniakanlah daku zuriat pada tahun 2014 ini. Aminnnn.

Walaupun Allah Maha Mendengar n Mengetahui segala isi hati kita. tapi Dia nak kita bersungguh meminta.
Bersungguh bererti kita mmg berkehendakkan sesuatu.
Kalau sambil lewa je berdoa bermakna kita pun x pasti sama ada kita betul2 nak atau main2 sahaja.
Allah beri ikut usaha kita.

panjang mukadimah ustazeh ye hari ini. ;D

sebenarnye aku nak share doa2 dalam Al-Quran yg berkaitan zuriat.
Ramai dah share tp nak share jugak.
The more the merrier. :)


Bersangka baiklah pada Allah. Bersangka baiklah pada Allah. Bersangka baiklah pada Allah. Bila tiba masanya utk menjadi Ibu dan Ayah. barulah DIA akan berikan 'amanah' itu.
*Senyum lebar ^_____________^*

Still on Progyluton CD7. Badan rase panas. Itu tanda2 makan hormon ke bukan aku pun x pasti.
yg pasti aku mmg panas. panas. panas. rase mcm kipas kt rumah ni kena tambah lg.
dan tala kt aku sorg. hiks

Well what to do. I am hot. ;D

nak share video yg saaaaangat menarik. janji tgk k? komfem x menyesal. menyesal x tgk ade. ;D
NI VIDEO NYA KLIK TAU =)

4 new comments:

mummy to be said... Reply To This
dapnyeee..sy suka makan sejuk2..letak ais..hee...selamat bercuti..sy lg buruh amat kasar ni takde cuti2..hik
cenetos said... Reply To This
sama jah kita ni buruh kasar hehehe..happy working..;) @mummy to be
Ida Scripters said... Reply To This
Hahaha ingatkan baja organik tadi...
cinet said... Reply To This
hahahahaha bukannn ok...aku pun konfius memula..kih3 @Ida Scripters

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea