Periuk tekanan yang bagus dan murah! Jaminannya Kepuasan Hati! ;)

Posted by Roshida Property at Friday, February 13, 2015
Semenjak ada piyuk ni terasa hebat pulak memasak (kate2 dr org yg suam2 kuku bab masak mcm ni le..mihmih) Xpernah terlintas aku akan masak nasi arab dgn 5 minit..ape kaw rase dari xpernah masak nasi arab terus leh masak nasi arab 5 minit pulak tew. Terus aku bagi dia nama nasi arab 5 minit. Skrg encik somi slalu laa request nasi arab sbb tu je yg isteri dia ni super expert skrg. Xyah p kedai pak arab da. Istewi masak lg afdhal. Wiwiwi

Apa lagi yang periuk ni boleh masak?
Selain nasi arab 5 minit periuk ni boleh jugak masak yang lain2. Mmg versatile lahh. Cakapppp je nak masak apa? piyuk ni boooleh masak kooo. Bukan saja boleh. malah dgn cepattt pulaa. Jimat sgt2 masa. Bila jimat masa jimat tenaga sekalii. Rasa x keuntungan nya disitu..kekeke

Tahap kesusahan nak bela periuk ini
Xde la tahap gaban nak bela periuk ni. Ada warranty setahun dan kalau korang beli brg letrik mesti cari yang mudah utk repair kan. Piyuk ni sgt mudah boleh je bawak pegi mana2 branch amway diorg akan repair siapp. Semua mesti tau kan kedai Amway mmg senang nk cari. Dekat dan mudah! Itu yg kita suke betul x? Sbb sebagai seorang aku..mmg xsuka benda yg leceh2 ni. Buat semak hari2 aku je nnt. Amacam...Baik tak bela periuk elok tingkah laku mcm ni? Lebih baik bela periuk ni dari bela saka ye dak...hihii

Ni la ghupe piyuk nye. I lap u piyuk. Dah kaw knape? HAHa aku mmg high recommend pressure cooker noxxa ini. Selama daku pakai mmg xpernah keciwakan daku.

Isyyy memang bukan pressure cooker biasa laa. Tuan tuan dan puan puan boleh memasak semudah petik jari jerr (sila jgn propa sgt ;P). Balik dari kerja pun boleh masak dengan pantas! mak mak yang bekerja mesti sukaaaa ^_^

yang x mak mak lagi mcm aku pon suka apatah mak mak khannnn. Silalah sukaa gakk ;))))

Kalau suka boleh contact ahkak di talian 010-2314997. Ahkak tak ambil untung pun jual piyuk ni. Just sharing dengan rerakan taulan apa yang baik. Ahkak boleh ajar cara guna dan bawak piyuk terusss ke rumah anda. Menda2 baik ni wajib la denn mmg suka sharing2. Pahala bergandaaa. Sama2 mendapat kebaikan donia dan akhirat in syaa Allah.

Ok den tungguuu sape2 yg nk menimba ilmu masak pantas ni kay. Kerja Masak Jadi mudah dengan periuk tekanan ini tahuu. Pilih je dari mana2 masakan dibawah yg korg nak belajar tu nak request menu lain pon boleh. Ikut suka uolss nak yg mana kay kay kay. Kayybai! Ngeee..





8 new comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... Reply To This
Assalam shida,
nasi arab tu nampak mabeles he3
cinet said... Reply To This
lepas makan mmg boleh sampai tergolek laa sha...hihi@ArY ShA=AmZaRFaYyAdH
tenku butang said... Reply To This
huk3.. nak tau harga.. beli kat mana.. cepat pm teman.. hik3.. tengkubutang miaw (FB)

tenku butang said... Reply To This
Haiii.. Cakkk..
done follow sini no. 58
salam kenalan yea..
meh le singgah n follow blog teman,
leh kita saling kunjung-kunjungan..

http://tengkubutang.blogspot.com/ - blog official teman

http://kucenkucenbleog.blogspot.com/ - blog kucen teman
cinet said... Reply To This
okay nnt teman pm kay...hehehhe

dah follow juga..kunjung mengunjung amalan mulia...hehehe@tenku butang
Sha Nikitasakura said... Reply To This
Salam..time kasih dtg blog sy..
Baca sekali trus jatuh hati dah dgn blog ni..bjya buat sy senyum smpai tlinga..oklah..nk follow la sini..
Siti Suhaila said... Reply To This
assalam... seronok baca blog puan.. tq..
cinet said... Reply To This
wsalam puan..terima kasih menyinggah sini~salam kenal2 ;) @Siti Suhaila

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea