Beli Tiket Airasia Murah Dengan Agent | Aku Rembat 1 Tiket ;D

Posted by Roshida Property at Saturday, January 16, 2016 3 new comments
STYLE aku kalau nak berjalan pertama-tama sekali wajib beli tiket dulu.

Walaupon sepatah haram aku tak tahu pasal tempat yang aku bakal terjah. HAHA

I get used to terjun dulu baru rasa sakettt. Well life tak kan ada meaning kalau smooth jer kan.
Stress akan berlalu. Gembira pun akan berlalu. Ini semoa donia ;D

Dah secure tiket baruulah aku terhegeh-hegeh nak buat study. Make sure masa cukup janganlah hari ni beli tiket hari ni gak ko nak travel. Masak lomak ko nanti. KAHKAH

Aku tak harap dah nak dapat tiket murah direct dari website Airasia. Free seat ke Zero cost ke. Sekali pun aku tak penah dapat.

Ramai dah blogger yang bagi tips untuk dapat tiket Airasia murah yang biase "Beli setahon awal" ye tak? Tapi dengan agent ni tak perlu lah setahun awal. Sebulan je dah boleh jalan-jalan. Macam aku beli bulan Jan untuk fly bulan Feb. Heeee sooka sangat.

So now aku just nak share pengalaman aku beli tiket dengan agent ni. Trusted agent sebab aku dah beli dengan beliau. Aku just share saja supaya korang pun dapat beli tiket murah gak. (Baik tak aku? ;P)


Aku beli tiket ke Gold Coast Aussie.

Berapa harga tiket ke Gold Coast Australia?

Aku dapat harga RM670 return tapi without luggage and meal. Sebab aku pun beli last minute tak sempat nak inform apa-apa. Ya, walapun beli dengan agent tetap ada masa untuk korang grab. So kena cepat-cepat beli sebelum times up k! 

Actually ini adalah final promo. Macam promo aku ni dah tamat masa 10 Jan 2016 aritu. Aku beli masa jam 11.50pm tau takk. Laju-laju aku bayar masa tu takut tak dapat harga murah. HAHA Dasarrr nak murah jer kan! ;P



Ini rupa tiketnya. Nama tu akan keluar nama agent sebab beli melalui akaun beliau. So anything kalau nak tukar kat booking korang kena go through dia. So amat disarankan untuk korang beli meals dan luggage awal-awal masa booking. Murah pun murah.

Sekarang musim summer harap-harap tak panas sangat HAHA. Senangnya tak perlu nak bawa baju tebal-tebal. Ringan sikit beg. Ade sape-sape yang fly sekali takkk?

Korang nak beli tiket murah jugak? Terjahlah FB bro ni ya! Memacam promo ada. Dia sedia membantu. HIHI

FB: June Seven (Joe June)

Nak Cari Takoyaki Sedap? Cari "Super Extra Takoyaki" Pembukaan Branch Baharu di Ampang

Posted by Roshida Property at Saturday, January 09, 2016 5 new comments
Tak perlu dah ahkak nak explain apa itu makhluk bernama Takoyaki. Memang dah popular di Malaysia ni. Masa aku pergi Jepun aritu tak merasa nak makan Takoyaki sebab jejak Osaka pun terus ke airport nak balik Malaysia dah.

Kalau kat Jepun tu siap ada Museum Takoyaki lagi bak hang.

Super Takoyaki di Ampang ni memang sedap. Sedap tak tau nak kata. Kira aku tak ralat tak dapat rasa Takoyaki kat osaka dulu. HAHA

Pembukaan Branch Baharu

Branch terbaru ini lokasi dia bebetul seberang jalan Ampang Point. Kalau korang yang dah biasa kawasan Ampang food court ni famous dengan Roti Cheese Nan. Memang penuh manusia beb!

Takoyaki makanan Jepun kat sini rangup diluar goey di dalam. Dah mempunyai 3 branch di Food court Taman Dagang, AA sport Taman Melati dan Depan Ampang Point yang dimiliki oleh bro Ayie.


Menu Di Super Extra Takoyaki

Ada 6 menu yang diperkenalkan. Jom layan.
1- Octopus
2- Chicken Cheese
3- Crab
4- Prawn
5- Sausage cheese
6- Mix Tako








So korang kalau nak cuba sila terjah ok. Untuk tempahan keramaian ke, kenduri akikah ke, harijadi ke boleh tempah dengan bro Ayie terus. Untuk tempahan syarikat-syarikat di sekitar kuala lumpur waktu tengah hari atau minum petang juga di buka.

Boleh call Hotline bro Ayie di 0 18-317 8815 atau 017-3851776.
Facebook: Super Takoyaki Delivery

===========================

Nak design banner untuk blog, bisnes etc seperti di atas boleh contact ahkak sekarang.
Email: pacicoss@gmail.com
010-2314997

You Follow I ,I Follow You! ;)

Posted by Roshida Property at Friday, January 01, 2016 4 new comments
Jom kita follow follow dengan yayacendana.

Senang sajer nak follow follow ni.

Macam ni:

1- Follow me
2- Buat entry "You Follow I ,I Follow You! ;)"
3- Tinggalkan url entry di ruangan komen
4- Nanti saya follow anda semula occay?

Thats the deal!


Thank you yaya for the cool segmen.

;D

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea