Nak Cari Takoyaki Sedap? Cari "Super Extra Takoyaki" Pembukaan Branch Baharu di Ampang

Posted by Roshida Property at Saturday, January 09, 2016
Tak perlu dah ahkak nak explain apa itu makhluk bernama Takoyaki. Memang dah popular di Malaysia ni. Masa aku pergi Jepun aritu tak merasa nak makan Takoyaki sebab jejak Osaka pun terus ke airport nak balik Malaysia dah.

Kalau kat Jepun tu siap ada Museum Takoyaki lagi bak hang.

Super Takoyaki di Ampang ni memang sedap. Sedap tak tau nak kata. Kira aku tak ralat tak dapat rasa Takoyaki kat osaka dulu. HAHA

Pembukaan Branch Baharu

Branch terbaru ini lokasi dia bebetul seberang jalan Ampang Point. Kalau korang yang dah biasa kawasan Ampang food court ni famous dengan Roti Cheese Nan. Memang penuh manusia beb!

Takoyaki makanan Jepun kat sini rangup diluar goey di dalam. Dah mempunyai 3 branch di Food court Taman Dagang, AA sport Taman Melati dan Depan Ampang Point yang dimiliki oleh bro Ayie.


Menu Di Super Extra Takoyaki

Ada 6 menu yang diperkenalkan. Jom layan.
1- Octopus
2- Chicken Cheese
3- Crab
4- Prawn
5- Sausage cheese
6- Mix Tako








So korang kalau nak cuba sila terjah ok. Untuk tempahan keramaian ke, kenduri akikah ke, harijadi ke boleh tempah dengan bro Ayie terus. Untuk tempahan syarikat-syarikat di sekitar kuala lumpur waktu tengah hari atau minum petang juga di buka.

Boleh call Hotline bro Ayie di 017-3851776.
Facebook: Super Takoyaki Delivery

===========================

Nak design banner untuk blog, bisnes etc seperti di atas boleh contact ahkak sekarang.
Email: pacicoss@gmail.com
010-2314997

5 new comments:

::EIDA:: said... Reply To This
sedapnya tako!
cinet said... Reply To This
makan pepetang dengan angin sepoi sipi memang layannns~hihi @::EIDA::
Rachel Moore said... Reply To This
Thank You For Sharing Such Information On Diseases. But Most Pills Gives You Side - Effects. But Here Are Some Common Home Remedies , which helps you to get rid of most diseases.These Home Remedies Have No Side Effect, and helps you to get rid of many diseases. Find Link In The Text.
siti syeila said... Reply To This
This comment has been removed by the author.
siti syeila said... Reply To This
Wahhhh my foveret foodd.... octopus......

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea