Restoran Anje Beriyani Gam BBB Port Makan Kami

Posted by Roshida Property at Monday, May 05, 2014
Assalamualaikum.

Hello there! Weekend lepas aku mmg x masak (cover sikit walaupon sbnrnye setiap weekend. Hak hak). Kami laki bini jjcm kt Restoran anje beriyani gam bandar baru bangi. Ni dah masuk kali ke berape aku makan kt cni pun aku x ingat. Soooo sedap. Sooo kenyang. Alhamdulillah.

Tgk tu portion nasi dia mmg banyak mmg kenyang. Pinggan pon besau gedabak. Kedai dia kat area NIOSH belakang Petronas petrol station.

En somi makan nasi beriyani ayam dan daging rm12.50

Aku pulak makan mee bandung muar rm4.50 murah saje sbb xmampu nak abeskan nasi dia yg sepinggan gabak tu. 

Kalau kami g area bangi sinilah tmpat makan paling mudah mesra pelanggan dan sedap. Beratur amek makanan bayor dan ngap. Skali skala boleyla berberiyani. Yibba yibba. ;D

4 new comments:

Jari Manis said... Reply To This
Kedai ni mesti letak daun ketun ni sbb cenet ketagih sgt ke sana ahahaha
cinet said... Reply To This
@Jari Manis miahahaha. Tabaik taw sweet finger. Ni bukan stakat ketun. Ltk ganja kot. Hikhik
Mohd Rashidi said... Reply To This
Makan sehingga menjilat jari.. Boleh repeat lg ni...
cinet said... Reply To This
@Mohd Rashidi ade geng yg dah kene daun ketum...hehehhe

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea