6 Game Mesti Ade Dalam Smart Fon Korg

Posted by Roshida Property at Saturday, May 10, 2014
Assalamualaikum.

Punyelah aku xde topic dah sudahnya topik games yg keluar. But sape care kan. I pun tak care.
Jadi korg jgn tipu. -_-
Games2 ni komfom ade dalam fon korang annnnn. annnn. annn. Cuba check tengokkkk. ;P

1. Candy Crush

2. Subway Surfer

3. Bejeweled


4. Fruit Ninja


5.  Asphalt 8

dan yang paling terbaru yg telah berjaya melalaikan kita.......
*aku sebenarnye T_T*

6. Hay Day

So ade x? Kalau ade anda mmg haptudet. Kalau xde syukur alhamdulillah. Anda mmg marbelousse ;D

Aku bukan nak cakap besar tp candy crush tu aku dah smpai level 114 kaw tahuuuu. Weeewitttt. *aku mmg suke puji diri sendiri jd jgn pelik*

Arini aku xnak gelak. Sebab gelak boleh mengeringkan hati. Eh? Betollll. Cer check balik mana ada aku gelak ;P

Thanks for reading!

10 new comments:

Fifi Nadhrah said... Reply To This
sokong.. hay day melalaikan.. hahaha.. fifi pon gile hay day sekarang ni..
btw salam kenal dari fifi.. assalamualaikum..
cinet said... Reply To This
Kann fifi...musim giler hay day pulak sekarang nie..adeh harap2 xterbawak2...
Ehehe..salam kenal fifi...waalaikumussalam... ;))
Jari Manis said... Reply To This
Heeee 2 game pertama tu ada flm tab Jm dan candy crush sampai level 256 dh mula bosan nk main :-)
Time Traveller said... Reply To This
Dulu ada main fruit ninja sekejap itu pun dah susah nak fokus benda lain hahaha.. la ni tak ada apa pun dalam hp .. selamat dari game huhuu :D
cinet said... Reply To This
JM: Wahhh JM jadi power rangers..hehehhehe Ha ah game ni kalau dah terjebak main sampai lemau bagi bosan baru reti nak stop ehehhe

TT: kena kekalkan tuu...kalau dah terjebak susah iman penentu nak stop ke nak main lagi...hehehe :D

alaa selalu nak buat icon smiley mcm korg tp xjd..sobbs
::EIDA:: said... Reply To This
percaya atau takk dalam hp ida takdeeeeeeeee gameee ponnn huhuhuhu
cinet said... Reply To This
Eida: kalau boley memang xnak ade...tp cik somi yg pengaruh lah ini....wahahahhaa cubaan nak salahkan orang lain walaupon terang2 diri yg bersalah... ;P
Afasz said... Reply To This
wahh cantik la..

salam singgah dr http://afasz.blogspot.com

follow sini, kalau sudi follow sy k
tq
siti sarah said... Reply To This
subway surfer tu anak kita suka main :)
cinet said... Reply To This
afasz: nnt saye blog berjalan ke blog awak yer... ;D

sarah: haiii samela dgn anak buah kite baru 3 tahun dah pandai dahhh...adess...huhu

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea