Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Posted by Roshida Property at Monday, November 02, 2015
Jom ambil langkah bijak dengan memiliki talian yang memberi pulangan lebih lumayan berbanding biase-biase. Kalau rasa selama ni guna talian yang tetiap bulan korang kena bayar tapi tak dapat hapa-hapa tuan-puan wajib dapatkan simkad baru ini. 

Dalam masa yang sama sambil menikmati pakej yang menarik dapat komisyen pula. Tak ke owesome tu? Nak tak nak kita memang akan keluarkan duit untuk gunakan handphone setiap bulan juga kan? Apalah guna handphone tanpa kredit. Teeheehee
;D

Apa pakej menarik dari XOX ni?


Sebagai pengguna Prepaid ONEXOX, ada pakej dan insentif menarik yang disediakan kepada anda iaitu:

  • Simkad yang murah. Hanya RM10 untuk memiliki Simkad ONEXOX dan tersedia baki kredit RM5
  • Nombor lama boleh dikekalkan (MNP)
  • Data internet Mudah Alih Berkelajuan Tinggi
  • Panggilan serendah 5 sen ke semua rangkaian
  • Pelan Flexi 2 dalam 1
  • Boleh top-up di banyak lokasi seperti stesyen petrol, 7-Eleven dan sebagainya
  • Peluang untuk menjana pendapatan pasif dan pendapatan aktif
  • User Get User dengan ganjaran 6% setiap kali rakan yang anda perkenalkan membuat tambah nilai (Top Up)
  • Boleh dibuat secara part time
  • Promosi secara online atau offline atau kedua-dua sekali
  • Sistem back office yang mantap
  • Boleh promote 24 jam tanpa henti
Kalau korang pun berminat mahu mendapatkan simkad Onexox secara percuma ni silalah berkunjung ke SINI. Boleh join contest dengan hadiah menarik!

Cara-caranya mudah jee

Up entri 'Nak Simkad ONEXOX PERCUMA'
Sertai CONTEST SEO Anjuran Blog Coretan Anuar
Tulis Artikel Bertajuk Nak Simkad ONEXOX PERCUMA
Buat Pendaftaran
Hantar Artikel
Dapat Simkad ONEXOX PERCUMA
Aktifkan
Apa Itu ONEXOX
Pengalaman Bersama ONEXOX 
Jangan Lepas Peluang 

Settle ;D

2 new comments:

Muhamad anuar Marsib said... Reply To This
Salam..

Puan Roshida,

puan dah aktifkan SIMKAD ONEXOX?...

Tadi saya dah cek dalam sistem...
Kemungkinan simkad tersebut boleh terminate secara automatik kalau tak diaktifkan setelah lebih sebulan..

TQ...
cinet said... Reply To This
Alalalala..dah diterminate ke tuan..baruuu nak guna ni..sobs sobs

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea