Di mana Nak Cari Rumah Lelong? Meh Nak Habaq Mai!

Posted by Roshida Property at Monday, June 27, 2016
Ramai pun dah tau mana nak cari rumah lelong ni. Tapi untuk memudahkan hakak dikemudian hari hakak sharing kan kat sini supaya nanti senang hakak nak cari balik. Rumah lelong ni yang senang kita tengok direct terus kepada pelelong yang sah. So jom la kita tengok senarai pelelong rumah lelong ni. 


CAHAYA AUCTION

http://www.cahaya-auction.com/

NG CHAN MAU

http://www.ngchanmau.com/

PROPERTY AUCTION HOUSE

http://www.auctions.com.my/

EHSAN AUCTIONEER

http://www.ehsanauctioneers.com/

J.THILAGAMRAJ

http://www.jtraj.com/

ESZAM AUCTIONEER

http://eszamauctioneer.com/

SEJAHTERA AUCTIONEER

http://auctioneers-sejahtera.com/

LEONG AUCTIONEER

http://www.leongauctioneer.com/

Ada jugak yang berbayar untuk mudahkan kerja anda. So ikut pilihan dan rezeki masing-masing lah ya.

0 new comments:

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea