Peluang Berniaga Kat KL City Expo - LRT Ampang Park

Posted by Roshida Property at Wednesday, June 04, 2014
Kurang dari sebulan jee lagi nak puase. Haruslah excited. Dah pasang shield tebal2 TAK sebagai persediaan sambut Ramadhan? Kekeke.

Yelah walaupun syaiton kene ikat tp syaiton dlm diri lagi BESOR. Bulan puasa TUuu lah dia akan menjelma kan diri. Jage2 DIA sentiasa memerhati! Kekekekekekeke
Stok gaye kiah pengacare galaxy yg kpochi tu ;P

Bulan puasa la kita boleh kaut pahala sebanyak mungkin.
Tamak dalam kaut pahala amat mulia. Lantakkan org nak ckp ape. Kan ustazeh dah pesan. "Anda buat! anda dapat!" Bapak jauh aku lari dari kiah propa ke ustazah norbayah ha ha ha. Aiyoyohhh ;D

Dah mula org jual kuih raya. Tahun lepas aku buat kuih mazolla je. Tahun ni mesti ade peningkatan sikit. Aku nak buat sekurang2nye 3 jenis. TIGA jenis ok! Please keep my word! HAHA

Tak payah poyo sgt boley. Orang lain buat sepuloh macam xheran pon -____-

Semenjak aku dah kene halau dr KLCC Skrg aku tercampak kt area Ampang Park. Kt sini senang sikit dr segi nak makan. Kurang beratoq n xberebut tempat sgt. Nak tapau pun xdehal. Yang penting opis kt cni ade free vending machine air berwarna dalam cawan yg berlambak kat jepong ;D

Oh bebaru ni kat cni dah start ade expo akan dibuka sempena Ramadhan dan Syawal. Nama dia KL City Expo betol2 sebelah LRT Ampang Park kat simpang empat Jalan Tun Razak.


Ada berita baik pada peniaga2. Booth ni masih ada lagi kekosongan. Boleh contact direct ke no dibawah ni ok.

Nafi 012-6228234
Amir 013-4341799
Mahmud 012-2616793
Muiz 012-6987371

Honestly kawasan ni mmg kawasan lalu lalang org ramai juga. Mmg boley tarik prospek org2 yg keje berdekatan. Kebanyakannya keje opis lah kan. Lebih2 lg nak raya ni memang masa org membeli belah. Dah beli xreti2 nak blah -___-

Berniaga kan sunnah. Idol yg tersohor sepanjang zaman adalah Nabi Muhammad sendiri bijak berniaga. Aku pun xtau smpai bila nak makan gaji. Kalau ada peluang2 nak join venture roger2 la k...kihkihkih

Selamat maju jaya kepada peniaga2! Berniagalah dgn jujur yep. Honesty is the best policy!

Kalau ade yg nak mntak aku buat produk/service review please let me know. Kalaulahhhh manalah tahu kaaannnn. Ade jugak bakti blog ni kepade org lain. Nak puase ni nak buat baik sikit ;D

Assalamualaikum =)

4 new comments:

Muhammad Khairuddin Lim said... Reply To This
Selamat berniaga...
cinet said... Reply To This
MKL: tula....nak beralih angin sikit...hihi
Jari Manis said... Reply To This
Berniaga dlm bulan puasa ni mmg best, jual lah ape pun mesti habis antara rajin or malas je
cinet said... Reply To This
JM: kannnnnnn JM...org2 rajin mmg marbeles laa bolan posa..kaut riban2...hihi

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea