Design Rumah Banglo Modern Cantik!

Posted by Roshida Property at Saturday, September 17, 2016
Jom cuci mata tengok rumah banglo modern ni. Agak jarang nampak design rumah yang modern ni di Malaysia. Just lately untuk project-project baru dah ada developer yang design banglo modern dan cunns cunns ni. 

Kak long suka design yang cenggini


Yang ni pun kak long suka



Haaa hattt ni design yang kak long paling berkenan. HAHA semua kak long nak. Sila berpijak dibumi nyata. Tak semua benda kita nak kita dapat ye kak long. Sekian.




Kak long saja kumpul design-design ni untuk menambahkan lagi inspirasi dan semangat.

Nak mula projectnya belum tahu lagi bila. Kalau ada rezeki kak long sharekan step by step dan proses  untuk bina rumah atas tanah ni.

Kasi kak long tarik napas dalam-dalam dulu. Kita buat kerja belakang tabir dah puas hati baru boleh onn. Nak manage project memerlukan 200% masa, tenaga, commitment. kalau tak mau semua ke laut nnt T_T

Picture googles.

2 new comments:

Blog Eka said... Reply To This
Wah desainnya minimalis dan bagus-bagus
Poptm.com - Alternatif Google Adsense Terbaik said... Reply To This
Design rumahnya simple tapi keren-keren...
Semoga suatu saat ane bisa bikin yang kyk gitu rumahnya
Hehehehe
:)

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea