Dream Home - Senarai Pemaju Perumahan Di Lembah Klang (LINK)

Posted by Roshida Property at Thursday, September 17, 2015
Untuk menyenangkan keje aku hunting for rumah yang masih kabur tak nampak cahaya. Nahhhh amekkaww senarai developer di kawasan lembah klang untuk rujukan kita bersama. 

Siap dengan link sekali. Ya aku ada masalah sikit kalau tak di suap ni. Mih mih mih

Tengah dalam dilema untuk beli rumah baru atau masih nampak baru. Yang tak berapa nak baru atau buruk  aku dah serik sebab kos nak menten tuu boley tahan bocor poket mak nak.






Happy hunting your dream homes~

Bestnye kalau dapat rumah dikelilingi pokok-pokok sungai belakang rumah. Tenangnya hidup.

(Yang penting syukur dengan kurnia Tuhan)

Tapi tak salah untuk verangan kan. Kbai nak verangan rumah idaman =P









3 new comments:

Dewi Aja said... Reply To This
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
Amir renovation said... Reply To This
Hubungi sy jika memerlukan kerja mengubah suai kediaman anda...terbuka untuk daerah bangi ,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras dan nilai 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)
Amir renovation said... Reply To This
Hubungi sy jika memerlukan kerja mengubah suai kediaman anda...terbuka untuk daerah bangi ,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras dan nilai 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea