Pengalaman Berniaga Tart Nenas Bulan Ramadhan

Posted by Roshida Property at Saturday, August 15, 2015
Post tercicir sbb sibuk buat tart nenaih. kah kah kah ^______^

Bulan Ramadhan. Bulan dapat Bonus tahunan dari Big Boss nak bagi kat kita Alhamdulillah disampaikan ke bulan yang penuh misteri hadiah misteri malam misteri bonus extravaganza dari Yang Maha Esa Maha Kuasa. Ustad kata kalau boleh convert pahala jadi duit dah berkepuk-kepuk-kepuk dah. Tinggal kita nak rebut peluang ke tak jer. 

Syukur bulan ramadhan ni Allah bagi kudrat untuk berdagang biskut tart nenas.
Idok ler berkodi-kodi yang teman buat tapi syukur pengalaman tu yang penting.

Susah woooo nak buat tart nenas ni banding biskut lain sebab tu harga dia biasanya lagi mahal.

Jom layan Tart nenas saye bikin. Wee~

Letak dalam sarang supaya kemassss dan senonoh jer rupanya.

Ready to masuk oven!

Hasell setelah berpenat lelah Duduk dalam sarang tart nenas nampak lagi menariks.. Biskut german pun ada juga yg order. Terima kasih customer-customer. I lap u ols~

Suka amek gambar sebelum bakar nampak suci murni gitu.

Rupa tart nenas kalau susun tanpa sarang. Masih jelita dengan rasa yg amat menawan.

Tahun depan ada rezeki boleh buat lagi. Best buat tart nenas ni ada jer orang order. Nak nak kita buat dengan bahan-bahan yang berkualiti. Homemade mesti jalan lajuuu jer.

Alhamdulillah. Semoga berjumpa dengan Ramadhan yang akan datang. Aminnnn.

Kbye.

2 new comments:

sweet tooth said... Reply To This
wah!!! comelnye tat tu...mmg nmpak suci murni je :-P
salute la dik... akak penah try buat, sakit pinggang woo nak nyiapkan... x mampu dik... huhuhuhu...
cinet said... Reply To This
Ha ha ha...bukan sakit jer kak...rasa nak tercabot elemen pinggang..;P

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea