Pelembap Muka Terbaik Seumur Hidup Aku

Posted by Roshida Property at Thursday, May 21, 2015
Assalamualaikum.
Bukan salah aku dilahirkan membenci pelembap muka aka moisturizer. Seriussss aku cakap aku mmg tak pakai moisturizer dari dulu lg selepas sepuloh kali aku pakai sepuloh kali jugaklah diorg ni tak bagi kerjasama. Naik jerawattt kohhh. Bukan yang kecik bebesor sesajer.

Semenjak tragedi demi tragedi demi tragedi aku dgn moisturizer neh buat aku serik nak pakai pelembap segala. Toner takpe. Toner xbg masalah kat aku. Tapi si pelembap ni. Heyyyyy mmg main kasar dah tahap tak boley bawak berbincang. 

Nak tahu tak ape yg aku pakai utk ganti pelembap tuuu? Sepuloh kali lg "lembap" dr pelembap dan tak naikkan jerawat taw. Tapi takdela kuputeh kuputeh baru puteh katenye. Yang penting kulit licin bukan puteh. Hohoh

Aku rase bersalah sangat kalau tak share benda yang bagus ni. Eceececeyh sangat ;P

 So amek terima laa..Ninnnnn diaaaa....
VCO! Bukan vico taoo! babap kang! ;P


Kasik Close Up sikittt
 
Kaw tgk ape yg aku guna tu? Bukan minyak masak jauh sekali minyak hitam tapi minyak kelapa dara. Kalau nak try minyak kt dapor untuk testing silakan. Mana tahu lagi mujarab sebab kebanyakan produk kecantikan sabun-sabun pun guna minyak sawit kan *penggunaan bibawah risiko sendiri. Disclaimer awal-awal* ;D

So sesape yang ade masalah same mcm aku boleh try la kot VCO ni. Super best ah. Cara dia sapu seluruh muka sebelum masuk tido sambil selawat 3 kali. Jangan pulak pakai siang siang buta kang susah nak bezakan orang ngan antu minyak. Ekeke
Makanan kulit. Kulit pun perlu makanan untuk terus subur.
Petua ni opismet aku yg bagi mase kitorg bersegmen borak merapu time lunch. Kulit dia memang flawless gitu. Secacat cela pun takde. Tak pakai bedak pun takperasannnn. Hai ai is jelezz. Apepon mekasih ijaaa. I lapppp peluh yuuu okehhh bagi tips yg mujarab lagi murahh ni. Muehehehe bold sikit murah tu sebab iols tengah berjimat sekarang ni.


Dah murah yang penting natural pulak tu!
Ok done sharing of the day! Wehehehehe

;D

4 new comments:

::EIDA:: said... Reply To This
ida pakai pelembap pun tak . tak reti jaga muka betul hahahhaaa
cinet said... Reply To This
Yeyyy kita genggg...hihik@::EIDA::
ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... Reply To This
Assalam shida,
he3
akak pun xdak la lembab2 segala ni
maen cuci sajork :P
takpaaaaaa, akak itam xbrapa nampak keraknya he3 :P
cinet said... Reply To This
Wsalam...memang malas nak lembap2 ni kan...lambat dan leceh...alaa jgn kata gitu sy pon itam gak...kikiki@ArY ShA=AmZaRFaYyAdH

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea