tanam-tanaman~

Posted by Roshida Property at Friday, August 07, 2009
Dari first time sampai2 miri jer kte rase nak tanam pokok cili sbb cili kt miri ni mahal giler. beberape ketul cili jer RM2 fuhhh..mmg kne berjimat la guna cili..for some time jgk nak biasekan ngn harge cili kt sni..tp niat nak tanam cili termakbul hanye pade bulan lepas..tu pon sbb ade org yg sponsor..hehe..

first trial kte tanam pokok cili..last week kte start tanam this week da tumbuh da anak2 pokok cili yang comel2. teruja sgt tgk anak pokok cili yang baru nak tumbuh dan membesar melihat matahari. x sabar nak tgk pokok cili kte membesar dgn sehat dan kuat. nnt kte post photo pokok cili itu yer.

best gak tanam2 ni. seronok bile hasil titik peluh sendiri hidup sehat dan menghijau. lepas ni nak try tanam macam2 jenis pokok lg. boleh mengembangkan bakat yang terpendam. :D

1 new comments:

schizophrenia said... Reply To This
mano gmbr pokok cilinye? huhu

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea