3 days, 2 nights in Sibu

Posted by Roshida Property at Sunday, February 07, 2010
Citer ni actually berlaku weekend lepas..mase ari jumaat (29/1/2010) - ahad (31/1/2010)..tp hari yg paling crucial ialah hari saptu tu..1 hari yg cukup membuatkan muka aku jadi sunburn..huhuh..mane taknye..1 hari dgn gigihnye dok berjemur kt tgh panas terik matahari, dah tau muka nie sensitif tp x reti2 nak pakai sunscreen lgsg..bajet kulit aku nie kental sgt ker..ngaa~ sian kat kulit muka aku nie..sowi kulit..saye x jage awak baik2..pas da sunburn ni baru la nak terhegeh2 cari sunblock la hape la..sbg protection utk yg akan datang..biasela ada problem br kita belajar..kannn..btol x..pastu br bley wat pembaikan..x perfect pon xpe..kite bkn nak jd perfectionist..yg penting process @ usaha yg kite lakukan tu..mcm lagu miley cyrus - climb tu..setiap perbuatan kite pun dinilai dgn niat dan usaha yg kite lakukan..kannn..bukannya hasil..kalau ada hasil tu kire rezeki @ bonus dr Pencipta..

oh..luper plak nak citer ape ak bwat kt Sibu smpai kulit ak dapat hadiah nie..hheheh..aku join tournament Gerenek Petanque organize oleh org2 Sibu..believe it or not..aku training 1 miggu jer before g tournament tu..plus xde experience pon dlm sukan nie..hahah..segalanya bermula apabila cik yam offer utk main Petanque (credit to cik yam)..igtkan main suka2 jer..rs cm best la nak try kan..rupenye trus g tournament..terkezut aku dibuatnye..tp aku rileks jer..xde la nervous sangat..sbb xde pressure lgsg dr teammate or SKO team yg lain..sume bg smgt jerr..positif btol derg nie..

utk tournament kali nie adalah lawan triples..2 org lagi team aku adelah rozi and azmi..kitorg tige2 nie mmg br first time main Petanque..haha..mmg sayur la team kitorg..tp berlatih punya berlatih..mmg smgt giler kitorg..rs mcm da jatuh cinta ngn game ni..hehe..hujan panas ribut petir pon kitorg tetap berlatih..sampai budak kecik pon nak ajar kitorg..sampai la yg ade experience..coach yg paling best ialah abg wan n teammate die (wandi n din)..suka aku jer angkat de sbg coach..padahal br kenal kt Sibu tu jer..hihi..x kisahla..janji best de ajar siap kuar fizik teori sume..cayalah abg wan..terima kasih byk ajar kitorg yg tgh down 2 kali kalah..mane xnyer kitorg lawan ngn juara kot..player sukma lg..haha..kali ke3 br la ade fight sket..seronok giler aku time nie.. :) tp kalah juge..xpe dah berusaha..cumer xde rezeki jerr..

hopefully lepas nie dapat join derg lagi g tournament..jomm round borneo..

p/s: Sowi photo sumer kat dalam komputer ofis..x transfer lg..

- then ari isnin & selase tu masuk opis..pastu selase malam terus fly g KK utk 4th PMMS User Forum..jalan2 sampai lebam lg ngn kak ina, mamu n ariffin sumer org PPT..makan seafud sampai demam seketika malam rabu tu..huahua..then blk Miri blk Kames malam..sekian..masey~~

0 new comments:

Say a Buzz!

tinggalkan jejak anda untuk saya menjejaki anda semula ;D

Copy link di bawah & tukar your-blog-name dengan link blog anda.

<a href="http://www.your-blog-name.com/feeds/posts/default">blog name</a>

 

cinet Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea